Skvelá práca hasičov a policajtov z Nitrianskeho Pravna. Pri hrozivo vyzerajúcej nehode makali ako jeden tím


Foto: Skvelá práca hasičov a policajtov z Nitrianskeho Pravna. Pri hrozivo vyzerajúcej nehode makali ako jeden tím
Galéria: 4 fotky
Foto: archív Hasiči Nitrianske Pravno

V nedeľu, krátko pred deviatou hodinou večer, boli hasiči z Nitrianskeho Pravna privolaní k hrozivo vyzerajúcej nehode na ceste I/64 za obcou Nitrianske Pravno v smere na obec Kľačno. „Po príjazde jednotky na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že vozidlo sa nachádza v kanáli mimo vozovky,“ upresnili hasiči na svojich stránkach.


Skvelú prácu podľa slov hasičov z Nitrianskeho Pravna spravili pred ich príjazdom privolaní policajti. „Výbornú robotu na mieste pred naším príchodom urobila hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru Slovenskej republiky v Nitrianskom Pravne, ktorá pomohla zranenej osobe dostať sa z vozidla,“ pokračovali hasiči a zasahujúcim policajtom vyslovili nielen slová obdivu, ale aj vďaky.


Ako hasiči ďalej informovali, zranenej osobe do príchodu záchranárov poskytli prvú pomoc a na havarovanom vozidle  vykonali protipožiarne opatrenia. „Veliteľ zásahu vydal rozkaz na vytýčenie miesta dopravnej nehody, zachytávanie unikajúcich prevádzkových kvapalín a ďalej koordinoval činnosť záchranných zložiek na mieste udalosti,“ uzavreli hasiči s tým, že po zdokumentovaní nehody políciou veliteľ zásahu vydal rozkaz na vytiahnutie havarovaného vozidla na vozovku a naloženie na odťahovú službu.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu