Slovák z Trenčianskeho kraja mohol byť multimilionárom. Ušli mu dve čísla, napriek tomu si prilepšil o 600-tisíc eur


Foto: Slovák z Trenčianskeho kraja mohol byť multimilionárom. Ušli mu dve čísla, napriek tomu si prilepšil o 600-tisíc eur Foto: Shutterstock.com

Včerajšie žrebovanie populárnej lotérie Eurojackpot prinieslo niekoľko šťastných výhercov. Na výsledky čakali milióny hráčov z Európy, pretože sa hralo o najvyššiu možnú výhru, aká sa dá v Eurojackpote vyhrať. Išlo o 120 miliónov eur. Eurojackpot napokon pokorili dvaja hráči zo Slovinska a Nemecka, ktorí si výhru rozdelili na polovicu.

„K multimiliónovej výhre mal však blízko aj jeden zo slovenských hráčov. Neuhádol však powerballové čísla, a tak sa bude musieť uspokojiť s výhrou v treťom poradí vo výške 626 148,40 eura,“ uvádza Tipos na svojej webovej stránke.

Od miliónov ho delili len dve čísla

Slovák svoju eurojackpotovú stávku uzatvoril na jednom z predajných miest v Trenčianskom kraji. „Na tikete pre lotériu Eurojackpot vyplnil jedno hracie pole a zvolil si aj účasť v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER. Za takúto stávku zaplatil obsluhe terminálu 3 eurá,“ približuje Tipos.

Za tri eurá tak vyhral vyše 600-tisíc eur. Hráč uspel s číslami 2, 3, 6, 15, 35 a ako powerballové čísla označil 5 a 9. Prvých päť čísel na jeho eurojackpotovej stávke sa zhodovalo s tými vyžrebovanými, no dvojica jeho powerballových čísel mu neumožnila stať sa novým slovenským multimilionárom. Ako powerballové čísla boli totiž vyžrebované čísla 1 a 3.

Podľa Tiposu ide zatiaľ o najvyššiu výhru, akú získal v tomto roku niektorý zo slovenských eurojackpotových hráčov. Okrem Slováka bodoval v treťom výhernom poradí Eurojackpotu aj Čech a Nemec.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu