FOTO: Pri nehode v Trenčíne sa zranili traja ľudia. Po zrážke na mokrej ceste zasahovali všetky záchranné zložky


FOTO: Pri nehode v Trenčíne sa zranili traja ľudia. Po zrážke na mokrej ceste zasahovali všetky záchranné zložky Foto: KRHzZ Trenčín

Trenčianski hasiči informovali o dopravnej nehode, ku ktorej došlo ešte v pondelok. Mokrá vozovka na Legionárskej ulici v Trenčíne sa stala miestom zrážky dvoch osobných aut. K nehode bolo vyslaných sedem hasičov.

„Po príchode hasičov na ohlásené miesto bolo prieskumom zistené, že havarované automobily v dôsledku zrážky blokovali časť križovatky. Pri udalosti sa zo štyroch účastníkov dopravnej nehody zranili tri osoby,“ uviedli hasiči.

Zdroj: KRHzZ Trenčín


Zraneným osobám bola zo strany hasičov na mieste poskytnutá predlekárska prvá pomoc. Traja zo štyroch účastníkov dopravnej nehody boli posádkami záchrannej služby prevezení do nemocnice a odovzdaní do rúk lekárov.

„Zasahujúci hasiči na vozidlách vykonali požiarno-bezpečnostné opatrenia, pomocou absorpčnej látky zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny a z vozovky odstránili ďalšie následky dopravnej nehody. Po ukončení činnosti miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície,“ dodali hasiči.

Zdroj: KRHzZ Trenčín


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu