Hrad Beckov pozýva na jarné podujatie: Objavte čaro miestnej prírody


Foto: Hrad Beckov pozýva na jarné podujatie: Objavte čaro miestnej prírody Foto: Facebook/Hrad Beckov

Najbližší aprílový víkend na hrade Beckov oslávia Deň Zeme a Deň skautov. Budete sa môcť dobre zabaviť a zistiť niečo aj o tom, ako chrániť prírodu. Podujatie Jar na hrade Beckov prebehne v sobotu a v nedeľu 20. až 21 apríla.

Nebudú chýbať ani komentované prehliadky hradu a expozície v západnom paláci, remeselníci, lukostreľba alebo čosi dobré pod zub. Počas podujatia platí vstupné Okruh A, ktoré si môžete zakúpiť priamo v pokladni hradu.

Ak chcete vidieť aj expozíciu v západnom paláci, treba si zakúpiť vstupenku Okruh B. Počet vstupov je však limitovaný počtom do 25 osôb – vstupenky si môžete zakúpiť online.

Dobrovoľnícke soboty

Máte chuť sa odreagovať a pomôcť dobrej veci? Na hrade tiež organizujú dobrovoľnícke soboty, keďže vždy sa nájde miesto pre ďalší pár usilovných rúk, či už jednorázovo, príležitostne alebo pravidelne. Dobrovoľnícka práca na hrade je vhodná pre jednotlivcov, ale aj pre firmy.

Ide najmä o pomocné práce s údržbou hradu, netreba sa teda báť fyzicky či technicky náročných aktivít. Samozrejme vítaní sú aj profesionáli. V prípade, že by ste chceli hradu pomôcť, neváhajte napísať na kultura@hrad-beckov.sk. Potešia sa každému pomocníkovi.

Foto: hrad-beckov.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu