Zimný štadión v Trenčíne čaká prípravný zápas na hokejové majstrovstvá. Aké sú očakávania?


Foto: Zimný štadión v Trenčíne čaká prípravný zápas na hokejové majstrovstvá. Aké sú očakávania? Foto: hockeyslovakia.sk

Prípravy sú v plnom prúde. Cez víkend ožijú štadióny v Trenčíne a Bratislave športovými nadšencami. Slovenských hokejistov čakajú ďalšie prípravné zápasy na Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2024. Tie sa odohrajú od 10. mája do 26. mája v Českej republike.

Ešte predtým však musia naši hokejisti odohrať štyri prípravné stretnutia na domácich klziskách. Proti Česku nastúpia už tento piatok 26. apríla v Trenčíne a v sobotu 27. apríla v Bratislave.

Zápas na Zimnom štadióne Pavla Demitru v Trenčíne, ktorý začína o 16:30 hod. je beznádejne vypredaný. „Sme radi, že mesto Trenčín, ktoré má bohatú hokejovú históriu, bude opäť svedkom reprezentačného zápasu. Sme si istí, že vypredaný štadión Pavla Demitru vytvorí nezabudnuteľnú hokejovú kulisu a veríme, že nás fanúšikovia poženú za víťazstvom,“ povedal pre náš portál Media & PR manager Slovenského zväzu ľadového hokeja Peter Jánošík.

Zimný štadión v Trenčíne si prednedávnom prešiel rekonštrukciou. Podľa Jánošíka je momentálne vo výbornom stave a spĺňa všetky potreby pre organizáciu reprezentačného podujatia. 


V Bratislave je ešte pár lístkov voľných

Na prípravný zápas v Bratislave o 14:00 hod. zostáva ešte pár lístkov voľných. Tribúny Zimného štadiónu Ondreja Nepelu sú podľa portálu Ticketportal takmer vypredané. Lístky v “A” sektoroch už nezoženiete, no v predaji zostali ešte posledné voľné lístky v “B” sektoroch. Za tieto miesta zaplatíte 19 eur. 

Slovenský zväz ľadového hokeja očakáva aj v tomto prípade vypredaný štadión. Pre návštevníkov oboch zápasov majú prichystané zaujímavé aktivity. „Diváci si okrem zápasu prídu na svoje aj počas prestávok, kedy sú pre nich pripravené súťaže v spolupráci s partnermi hokejového zväzu,“ prezradil Jánošík.

Budúci týždeň slovenskí hokejisti absolvujú zvyšené dva zápasy. V piatok 3. mája odohrajú predposledný zápas na štadióne Niké Aréna v Žiline o 18:00 hod. proti nováčikovi elitnej kategórie Poľsku. Záver generálky na šampionát zavŕšia s Američanmi v utorok 7. mája o 18:00 hod. opäť na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

Pozor na podvodníkov

Naďalej by ste mali byť obozretní pri kúpe lístkov na MS v hokeji 2024 mimo oficiálnych portálov slúžiacich na predaj lístkov. Podvodníci si za falošné lístky účtujú aj 700 eur. Upozorňuje na to Polícia Slovenskej republiky.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu