Nevedel, čo s načatou nedeľou, tak sa vydal podgurážený na cesty. Zvyšok dňa trávil už v policajnej cele


Foto: Nevedel, čo s načatou nedeľou, tak sa vydal podgurážený na cesty. Zvyšok dňa trávil už v policajnej cele Foto: archív Polícia SR-Trenčiansky kraj

Štyridsiatnikovi skrsol v hlave skvelý nápad. Rozhodol sa spríjemniť si nedeľné popoludnie jazdou po Prievidzi. Neodradilo ho ani to, že mal riadne „pod čapicou“. Sadol si za volant a vyrazil na cesty. Krátko pred štvrtou hodinou popoludní ale jeho jazda neunikla policajnej hliadke. 

„V nedeľu poobede zastavila hliadka vodiča, ktorý jazdil v Prievidzi po ulici Nadjazdovej a to z dôvodu, že sa dopustil priestupku v cestnej premávke. Potom ako bol vodič zastavený a hliadkou kontrolovaný, bol aj podrobený dychovej skúške,“ informovala polícia na sociálnej sieti s tým, že dychová skúška skončila s výsledkom 2,42 promile alkoholu.

„40-ročný muž bol na mieste obmedzený na osobnej slobode a po zadržaní bol umiestený v cele policajného zaistenia,“ doplnila polícia. Nezodpovedného muža a neminie obvinenie z prečinu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu