Počas koncertu Rammstein vyšle trenčianska „sadka“ do ulíc všetko, čo má kolesá


Foto: Počas koncertu Rammstein vyšle trenčianska „sadka“ do ulíc všetko, čo má kolesá Foto: FB/Rammstein

Koncert kultovej kapely Rammstein sa nezadržateľne blíži. Trenčín sa v priebehu jedného dňa rozrastie o desaťtisíce fanúšikov tejto hudobnej skupiny z celého sveta. Jednu z najväčších hudobných akcií na Slovensku sprevádzajú aj obavy. Mnohí fanúšikovia sa pýtajú, ako to bude s dopravou.

Potom, čo portál na predaj lístkov ponúkol  možnosť zakúpiť si lístok na parkovanie, dobré správy prichádzajú aj zo Slovenskej autobusovej dopravy (SAD) Trenčín. Tá pre fanúšikov vyšle do ulíc, všetko čo má kolesá.



Ako prezradila hovorkyňa trenčianskej SAD Ivana Strelcová, v deň konania koncertu zabezpečia od ôsmej hodiny ráno prepravu na trase medzi železničnou a autobusovou stanicou do Nozdrkoviec minimálne dva autobusy. Tie budú neustále točiť túto trasu.

A to nie je ani zďaleka všetko. „Od dvanástej hodiny to budú minimálne štyri autobusy a od druhej hodiny popoludní budeme mať na cestách všetko, čo nebude jazdiť pravidelné linky,“ doplnila I. Strelcová.

Autobusovú dopravu „sadka“  zabezpečí aj po skončení koncertu. „Autobusy budú premávať tak, ako sú návštevníci zvyknutí aj počas hudobných festivalov v Trenčíne. Budú stále točiť medzi autobusovou, železničnou stanicou a Nozdrkovcami a podľa potreby zastavia ešte aj na niekoľkých zastávkach,“ doplnila hovorkyňa SAD Trenčín s tým, že bližšie podrobnosti upresnia začiatkom budúceho týždňa.  



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu