VIDEO: Gymnázium v Partizánskom oslávilo okrúhle výročie, prekvapením bolo odhalenie nového loga


Foto: VIDEO: Gymnázium v Partizánskom oslávilo okrúhle výročie, prekvapením bolo odhalenie nového loga
Galéria: 21 fotiek
Foto: Facebook/Gymnázium Partizánske

Gymnázium v Partizánskom si v piatok 3. novembra pripomenulo 70 rokov od svojho založenia. Pri tejto príležitosti župa ocenila vybraných zamestnancov za aktívnu prácu s mládežou a prípravu školských a mimoškolských aktivít.

Začiatky tejto vzdelávacej inštitúcie v bývalých Baťovanoch spadajú do obdobia päťdesiatych rokov. Odvtedy sa jej lavicami prestriedalo obrovské množstvo detí, o ktorých vzdelávanie sa postaralo a dodnes stará nemalý počet pedagógov,“ uvádza sa na webe TSK.

Oslava sedemdesiatky bola venovaná súčasným, bývalým, ale aj nepedagogickým zamestnancom, absolventom, aktuálnym študentom a aj verejnosti. Za posledné roky župa do gymnázia investovala nemalé financie, pred pár rokmi sa podarilo budovu zatepliť či vybudovať vchod do školy.



Za posledných 5 rokov investovala Trenčianska župa do gymnázia viac ako 1,3 milióna eur, ale to nie je všetko. Jedna vec sú investície do stavby, múrov či stien, ale toho ducha škole dávajú učitelia, pedagogický i nepedagogický zbor a žiaci,“ skonštatoval župan Jaroslav Baška.

Gymnázium v Partizánskom je členom deväťčlennej rodiny všetkých gymnázií, ktoré Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) zriaďuje. Pri tejto významnej príležitosti predstavilo v Panoramatickom 3D kine aj nové logo, ktoré bude odteraz školu reprezentovať.

Podľa terajších žiakov je gymnázium miesto, kde prebieha množstvo školských aj mimoškolských aktivít, oceňujú tiež družobnú spoluprácu s Gymnáziom Zlín. 






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu