Páchateľa, ktorý jazdil autom po ihrisku, polícia vypátrala. Nešlo o žiadnu mladícku nerozvážnosť


Foto: Páchateľa, ktorý jazdil autom po ihrisku, polícia vypátrala. Nešlo o žiadnu mladícku nerozvážnosť Foto: AFC Nové Mesto nad Váhom - oficiálna stránka klubu

Futbalový klub z Nového Mesta nad Váhom pred osemnástimi dňami zverejnil výzvu o pomoc, pri stotožnení vodiča. „Prosíme zodpovedného mladého vodiča, ktorý svojou riskantnou a nerozvážnou jazdou v areáli futbalového štadióna spôsobil škodu na trávnatej upravenej ploche, aby sa prišiel dohodnúť na odstránení vzniknutej škody,“  uviedol klub na sociálnej sieti.

Prípadom sa intenzívne začali zaoberať muži zákona. „Boli vykonané všetky potrebné procesné úkony na stotožnenie páchateľa. Práca policajtov bola sťažená tým, že svedkovia si nezapamätali evidenčné číslo vozidla.
Policajti však do týždňa vodiča vypátrali,“
informovala polícia a pokračovala šokujúcim zistením. 

„Bolo zistené, že v tomto prípade sa nejednalo  mladícku nerozvážnosť. Páchateľom tohto skutku bol totiž 64 ročný muž, ktorý už čelí obvineniu z prečinu poškodzovanie cudzej veci,“ uzavrela polícia s tým, že muž ako motív svojho konania uviedol, že sa chcel len povoziť. Za túto jazdu mu teraz hrozí až ročný pobyt za mrežami.  


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu