Ďalšia rozkopávka v Trenčíne. Obmedzenia kvôli nej pocítia najmä cestujúci autobusmi


Foto: Ďalšia rozkopávka v Trenčíne. Obmedzenia kvôli nej pocítia najmä cestujúci autobusmi Foto: ilustračné foto archív pixabay

Pozor na optiku.Mesto povolilo zvláštne užívanie miestnej komunikácie na uliciach Kožušnícka, Brnianska, Zlatovská a Bratislavská za položenia podzemného optického vedenia,“ informovala o tom trenčianska samospráva na svojich stránkach s tým, že začiatok prác je naplánovaný na 2. apríla 2024 na čiastkových úsekoch Kožušníckej a Zlatovskej ulice.

Mesto ozrejmilo, že dôjde k výkopu a obmedzeniu na chodníku a v cestnej zeleni. „Na Bratislavskej ulici dôjde počas prác v istom časovom úseku k dočasnému obmedzeniu autobusových zastávok MHD – cintorín Záblatie, Bratislavská vedľa prevádzky IBO, pričom ich obsluha nebude zrušená, zastávky bude presunuté o niekoľko metrov ďalej od pôvodných,“ doplnila samospráva a dodala, že zásah do zrekonštruovanej cesty a chodníkov na Brnianskej ulici v úseku od Zlatovskej po Bratislavskú ulicu je prísne zakázaný.

„Na zavedení optiky by mali pracovať denne od 7.00 do 17.00 hodiny, vrátane štátnych sviatkov a víkendov. Konečnú spätnú úpravu povrchov komunikácií a zelene by mal zhotoviteľ vykonať najneskôr do 30. septembra 2024,“ uviedlo mesto na záver.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu