Muž sa v Bojniciach pokúsil zaškrtiť ženu silonom, privolal si záchranku kvôli poranenej ruke


Foto: Muž sa v Bojniciach pokúsil zaškrtiť ženu silonom, privolal si záchranku kvôli poranenej ruke Foto: ilustračné foto; Facebook/Záchranári a záchranné vozidlá

Muž zavolal na tiesňovú linku s tým, že má poranenú ruku. Dožadoval sa zdravotnej pomoci, pričom tá na uvedenú adresu prišla. Záchranári však netušili, že okrem muža tam nájdu aj ženu so silonom omotaným okolo krku. O prípade informoval portál noviny.sk.

Žena mala na zemi chrčať, a preto záchranári rýchlo zakročili. „Stav bol v tomto prípade život ohrozujúci, z toho dôvodu bola pacienta pripojená na umelú pľúcnu ventiláciu s podpornými činnosťami,“ vysvetlil pre portál TV JOJ riaditeľ nemocnice Bojnice Peter Glatz.

V krvi jej mali zistiť viac ako štyri promile alkoholu, pričom triezvy nebol ani útočník. Policajti muža zatkli a skončil v policajnej cele. Polícia v Trenčíne daný skutok rieši ako trestný čin vraždy v štádiu pokusu,“ uviedla pre televíziu vedúca oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru Trenčín Ingrid Krajčíková.



Podľa informácií televízie útočník nezavolal záchrannú službu okamžite, ale údajne čakal viac ako hodinu. Túto informáciu hovorkyňa polície nepotvrdila vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie. Obeť útoku sa dostala z najhoršieho, keďže už ju prebudili z umelého spánku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu