V Handlovej sa strhla rodinná dráma, pri ktorej mal syn na svoju matku vytiahnuť nôž a vyhrážať sa jej


Foto: V Handlovej sa strhla rodinná dráma, pri ktorej mal syn na svoju matku vytiahnuť nôž a vyhrážať sa jej Foto: Ilustračné/pixabay.com

Podľa trenčianskej polície malo v sobotu 29. júla popoludní dôjsť k incidentu v rodinnom dome v Handlovej v okrese Prievidza, kde začal syn svojej matke vulgárne nadávať a vyhrážať sa jej.

Akonáhle sa syn vrátil domov, žena zacítila smrad a uvidela dym šíriaci sa z dvora. Na mieste zistila, že jej syn tam zapálil periny, ktoré musela svojpomocne uhasiť.

Žena následne išla za svojím synom do kuchyne, aby mu dohovorila. Podľa slov polície mal 34-ročný muž na matku vytiahnuť najväčší kuchynský nôž a pritom sa jej mal vyhrážať, že jej poláme nohy a následne ju podpáli. Po týchto vyhrážkach žena utiekla z domu a ihneď požiadala o pomoc políciu.

Polícia v Handlovej voči 34-ročnému mužovi vzniesla obvinenie z prečinu Nebezpečné vyhrážanie. Zároveň podala podnet na jeho väzobné trestné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky,“ dopĺňa hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Katarína Kuzmová.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu