Zronený syn zrazenej cyklistky prosí o pomoc: Mamina išla domov z práce, vodič, ktorý ju zrazil, zbabelo ušiel


Foto: Zronený syn zrazenej cyklistky prosí o pomoc: Mamina išla domov z práce, vodič, ktorý ju zrazil, zbabelo ušiel Foto: archív Polícia SR-Trenčiansky kraj

Obrovský smútok a bezmocnosť zavládol v rodine ženy,  ktorú v stredu vo večerných hodinách zrazil neznámy vodič v Novom Meste nad Váhom. Namiesto pomoci, vodič z miesta nehody  zbabelo ušiel. Zúfalá rodina prosí o pomoc. Syn zrazenej ženy zverejnil srdcervúci odkaz.

„Veľmi veľa ľudí sa ma pýta, čo sa stalo mamine. Pravda je taká, keď mamina išla na bicykli domov z práce, kde robila upratovačku, medzi 19:30 až 20:30 hodinou bola zrazená tmavým autom, pri podchode smerom z Tesca,“ opísal užialený syn s tým, že vodič, alebo vodička, ktorý sedel za volantom neposkytol žene prvú pomoc a z miesta činu ušiel.  „Poprosím svedkov ak niečo videli o informácie. Mamina zraneniam podľahla,“ dodal užialený syn.

S prosbou o pomoc sa na verejnosť obrátila aj polícia. „Žiadame verejnosť o pomoc pri pátraní po neznámom vodičovi. Ak máte akékoľvek informácie, ktoré by viedli k jeho stotožneniu, oznámte nám ich na známom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na sociálnej sieti,“ uverejnila polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu