Príbeh ako z hororu. Dcéra zavraždenej v Bojniciach je presvedčená, že si písala s vrahom ešte týždeň po smrti mamy


Foto: Príbeh ako z hororu. Dcéra zavraždenej v Bojniciach je presvedčená, že si písala s vrahom ešte týždeň po smrti mamy Foto: canva.com

Jej mamu našli udusenú vo svojej kúpeľni v Bojniciach. Príbeh 46-ročnej predavačky má smutný koniec, ktorý ani po piatich rokoch nie je vyriešený. Dcéra zavraždenej ženy je presvedčená, že na správy, ktoré písala svojej matke, jej odpisoval vrah ešte týždeň po vražde, upozorňujú TV Noviny.

To sa však pozostalej dcére nezdalo, pretože mama jej nezvykla písať správy, vždy telefonovala. Keď sa jej snažila dovolať, neodpovedala a vyhovárala sa, že sa jej kazí telefón a že chce byť sama. Dcére sa situácia nepozdávala, preto kontaktovala otca. Ten jej podozrenie nahlásil na polícii. Policajti prišli na miesto, kde matka bývala a v kúpeľni našli udusenú ženu.

„Nikdy by ma nenapadlo, že niečo také sa môže stať alebo že jej niekto môže takto ublížiť, nebol k tomu žiadny dôvod. Mama sa nesťažovala, že by mala s niekým nejaký problém,“ povedala dcéra zavraždenej ženy.


Muž sa cíti nevinný

Polícia zadržala podozrivého muža ešte v roku 2019. Okresný súd v Trenčíne ho vtedy poslal do väzenia na 15 rokov, avšak ďalší súd ho oslobodil. Aktuálne prokuratúra podala mimoriadne odvolanie na Ministerstvo spravodlivosti, ktoré môže prípad vrátiť na súd.

Podozrenia siahajú na muža z Handlovej, ktorý sa prisťahoval do bytu v Bojniciach vedľa zavraždenej predavačky. Podľa dcéry mohli mať susedský konflikt, ktorý muža nahneval a preto ju udusil. Na mieste vraždy bol nájdený jeho vlas a za nechtami mala zavraždená jeho DNA. V jeho počítači našli pár dní po vražde videá, ktoré odkazujú na informácie a filmy o sériových vrahoch.

Pozostalá dcéra je presvedčená, že si písala správy s vrahom, pretože komunikácia s mamou cez SMS správy prebiehala počas dní, kedy bola mŕtva. Prokuratúra ukazuje prstom na konkrétneho muža. Ten však opakuje, že to nespravil.

Prečítajte si viac: