Dráma v Dubnici nad Váhom: Muž po hádke vytiahol nôž a začal bodať, obeť trafil trikrát


Foto: Dráma v Dubnici nad Váhom: Muž po hádke vytiahol nôž a začal bodať, obeť trafil trikrát Foto: canva.com

V Dubnici nad Váhom sa včera odohral hrôzostrašný incident. Dvaja muži sa mali najskôr pohádať, neskôr 41-ročný muž zaútočil s bojovým nožom na 42-ročného muža a trikrát ho bodol. Spôsobil mu bodnorezné poranenia hrudníka, driekovej oblasti a dolnej končatiny. Záchranári previezli zraneného muža na ošetrenie do nemocnice. Informovala o tom krajská polícia na sociálnej sieti

„Policajti z OR PZ Dubnica nad Váhom 41-ročného muža v zmysle zákona obmedzili na osobnej slobode a umiestnili ho v cele policajného zaistenia,“ priblížila krajská polícia s tým, že v prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody 4 až 10 rokov. K incidentu malo dôjsť vo vonkajších priestoroch jednej z prevádzok pohostinstva v Dubnici nad Váhom.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru (OR PZ) v Trenčíne vzniesol obvinenie 41- ročnému mužovi za zločin ublíženia na zdraví spáchaný v štádiu pokusu. Prokurátorovi odovzdal spisový materiál a zároveň spracoval podnet na väzobného stíhanie, o ktorom bude rozhodovať sudca Okresného súdu v Trenčíne.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu