Tragická dráma v Hradišti pri Partizánskom: Muž mal vytiahnuť nôž, neskôr samopal


Foto: Tragická dráma v Hradišti pri Partizánskom: Muž mal vytiahnuť nôž, neskôr samopal Foto: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

V obci Hradište v okrese Partizánske sa odohrala krvavá dráma. Polícia na určitý čas uzatvorila aj ulicu. Dôvodom bol 53-ročný muž, ktorý sa vyhrážal samovraždou, informuje portál noviny.sk.

Na miesto okamžite vyrazili záchranári, v dome ich čakal muž, ktorý držal v ruke nôž a vyhrážal sa, že sa zabije. Posádka rýchlej pomoci v tom momente privolala políciu a o pár minút prišli aj hasiči. Policajti sa s mužom začali rozprávať, aby predišli najhoršiemu. Muž však po celý čas nepustil nôž z ruky a kričal, aby odišli, že sa chce zabiť.

Po dlhej chvíli sa ako tak upokojil a nôž odložil, policajti spolu s hasičmi preto využili príležitosť a vošli do domu. Tam ich však čakal už muž so samopalom v rukách. Záchranné zložky sa okamžite stiahli a uzavreli celú ulicu. Na pomoc zavolali vyjednávačov a do obce Hradište smerovala aj zásahová jednotka.

Dráma sa odohrávala celé dve hodiny, policajti s mužom neustále komunikovali a žiadali ho, aby odložil zbraň a vyšiel von. Bohužiaľ, neúspešne. Muž si nakoniec siahol na život a výstrel zo samopalu neprežil. Podľa informácií portálu noviny.sk mal 53-ročný muž zdravotné problémy. To, kde zohnal funkčný samopal, momentálne vyšetruje polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu