Akční mestskí policajti. Páchateľa dolapili krátko po čine


Foto: Akční mestskí policajti. Páchateľa dolapili krátko po čine Foto: archív mesto Dubnica nad Váhom

Dubnickí mestskí policajti si pripisujú jeden úspešný zákrok za druhým. Informoval o tom Ľubomír Bobák zo sekretariátu primátora mesta Dubnica nad Váhom.  „Len nedávno sme informovali o dolapení páchateľa, ktorý sa ulakomil na zvislé dopravné značenie, o niekoľko týždňov neskôr dávame do pozornosti odhalenie zlodeja. Ním odcudzené veci sa našli a boli vrátené majiteľke,“ uviedol Ľ. Bobák s tým, že udalosť sa stala v priestoroch polikliniky v Dubnici nad Váhom.

Podľa slov náčelníka mestskej polície Milana Turza, poškodenú okradol neznámy muž, odcudzil jej z kabelky mobilný telefón, peňaženku s finančnou hotovosťou 300 eur a dokladmi. Páchateľ sa zo svojho lupu ale dlho netešil. Ako náčelník mestskej polície ďalej uviedol, vďaka kamerovému systému mesta a osobnej znalosti príslušníkov mestskej polície sa ho podarilo v krátkom čase vypátrať a nájsť odcudzené veci, ktoré ukryl. Tie boli vrátené poškodenej.

Okradnutá žena nešetrila slovami vďaky na adresu mestských policajtov. „Preukázali, že sú ľudia na svojom mieste. Pri krádeži mojej peňaženky a telefónu ani na chvíľu nezaváhali. Z  každého ich kroku bolo zrejmé, že konajú svedomite a oddane povolaniu. Ešte raz veľká  úprimná vďaka za úsilie a prácu policajtov, ktorá má vplyv na život v Dubnici,“ uviedla v ďakovnom liste žena.

K jej slovám sa pripojil aj primátor mesta Peter Wolf.  Ten vyjadril veľkú vďaku Mestskej polícii v Dubnici nad Váhom za ich nasadenie a angažovanosť a podľa jeho slov, je dôležité, upriamovať pozornosť aj na tieto záslužné skutky, ktorých má mestská polícia na svojom konte neúrekom a páchateľov vždy adekvátne potrestá. Bezpečnosť v meste je jedným z hlavných aspektov spokojného života v Dubnici nad Váhom,“ uzavrel primátor mesta.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu