VIDEO: V hornonitrianskej obci dnes dopoludnia horelo. Hasiči bojovali s obrovskými plameňmi


Foto: VIDEO: V hornonitrianskej obci dnes dopoludnia horelo. Hasiči bojovali s obrovskými plameňmi
Galéria: 6 fotiek
Foto: archív Hasiči Nitrianske Pravno

Krátko po desiatej hodine dopoludnia boli hasiči z Nitrianskeho Pravna privolaní k rozsiahlemu požiaru. „Našej jednotke bol prostredníctvom Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne vyhlásený poplach - požiar záhradnej chatky v obci Tužina,“ upresnili hasiči.

„Po príjazde jednotky na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že požiarom v 3. štádiu je zachvátený objekt drevenej záhradnej chatky . Osoby sa vo vnútri nenachádzali,“ opísali hasiči situáciu po príjazde na miesto. Z drevenej chatky šľahali obrovské plamene a oheň ničil všetko čo mu prišlo do cesty.

Hasiči z Nitrianskeho Pravna, spolu so svojimi kolegami z obce Tužina sa pustili do boja so živlom a postupne sa im podarilo šľahajúce plamene dostať nielen pod kontrolu, ale aj uhasiť.  Po uhasení požiaru sa pustili trhacími hákmi do rozoberania konštrukcie.

„Po ukončení zásahu veliteľ zásahu rozhodol , že na mieste udalosti ostane domáca hasičská jednotka a ostatné jednotky sa vrátia na základňu,“ uzavreli nitrianskopravnianski hasiči s tým, že následne jednotky zbalili vecné prostriedky a vrátili sa na svoje základne.






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu