FOTO: Policajný superman. Keď sa Miro postaví na štart, nikto iný nemá šancu


FOTO: Policajný superman. Keď sa Miro postaví na štart, nikto iný nemá šancu
Galéria: 6 fotiek
Foto: Polícia SR-Trenčiansky kraj

Žiadny páchateľ pred ním nezuteká. Nikto nie je vytrvalejší ako dubnický policajt Miroslav Ilavský. Ten si dobehol po ďalšie víťazstvá vo vytrvalostnom behu. Informovali o tom trenčianski policajti na svojich stránkach.


„Začiatkom septembra sa v Sklabini pri Martine konali Majstrovstvá Policajného Zboru v cestnom behu policajtov. Trať bola dlhá 17 kilometrov zo Sklabine do obce Sučany a späť s prevýšením 250 metrov,“ upresnili policajti s tým, že už po piatykrát sa ich zúčastnil aj ich kolega Miroslav Ilavský z Obvodného oddelenia v Dubnici nad Váhom.


„Miro sa ho nielen zúčastnil, ale aj vyhral s časom 59:36 minút. Je to už jeho piaty policajný titul,“ pochválila sa polícia a ako jedným dychom uviedla, nebolo to ani zďaleka všetko. O týždeň neskôr sa konal už jubilejný 10. ročník bežeckého podujatia Trenčiansky polmaratón, na ktorý sa  v horúcom letnom počasí na štart postavilo 239 mužov a žien. Proti Mirovi však nemali žiadnu šancu.


„Miro si opäť zvolil osvedčenú taktiku a zvíťazil s časom 1:13:12 už 10. krát za sebou na tomto polmaratóne, keď si pred druhým mužom v celkovom poradí vytvoril takmer päť minútový náskok,“ doplnila polícia a svojmu úspešnému parťákovi kolegovia k zlatým medailám zo srdca pogratulovali a do ďalších pretekov mu popriali veľa šťastia.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu