Trenčiansky majáles je prvý jarmok v roku. Predajcovia sa môžu hlásiť do 12. marca


Foto: Trenčiansky majáles je prvý jarmok v roku. Predajcovia sa môžu hlásiť do 12. marca Foto: trencin.sk

Majáles je prvý jarmok v roku 2024 a bude sa konať 1. mája v Trenčíne. Mesto opäť pripravuje tradičné mestské podujatie Trenčiansky majáles, ktoré spája bohatý kultúrny program s farmárskym jarmokom.

Ak máte záujem na podujatí ponúkať svoje výrobky, môžete poslať prihlášku prostredníctvom webstránky mesta. Uzávierka prihlášok je 12. marca.

Jarmok sa bude konať na Mierovom námestí a bude orientovaný najmä na predaj občerstvenia, potravín, ovocia, zeleniny, syrov, džemov, sirupov, mäsa, byliniek, priesad, kvetov, remeselníckych a ľudovoumeleckých výrobkov.



Ak máte záujem o predaj uvedeného sortimentu, prihláste sa na stránke www.trencin.sk. Ak už máte v profile trhovníka nahraté svoje dokumenty, skontrolujte, či sú aktuálne. Informácie o požadovaných dokumentoch nájdete po kliknutí SEM

Približne do 14 dní od uzávierky prihlášok vám pošleme e-mail o prijatí alebo neprijatí na jarmok. Vzhľadom na charakter a zameranie jarmoku si mesto ako organizátor vyhradzuje právo výberu predajcov. Termín podania žiadosti o predaj nie je určujúci pre udelenie miesta. Organizátor má výhradné právo na umiestnenie jednotlivých predajcov na jarmoku,“ uviedlo mesto.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu