Mladík ukradol dopravnú značku. Dubnická polícia ho chytila vďaka novým kamerám


Foto: Mladík ukradol dopravnú značku. Dubnická polícia ho chytila vďaka novým kamerám Foto: Facebook/Mesto Dubnica nad Váhom - oficiálna stránka

Nočná smena Mestskej polície (MsP) v Dubnici nad Váhom počas hliadky zistila, že pri poľnohospodárskom družstve smerom na Kolačín chýba zvislé dopravné značenie. K dolapeniu páchateľa im pomohol nový kamerový systém.

Po vzhliadnutí kamery nového kamerového systému mesta policajti zistili, že na kamere zachytávajúcej výpadovú cestu v smere na Kolačín prechádzala skupinka mladých ľudí, pričom jeden z nich niesol v rukách spomínané dopravné značenie.

Vzhliadnutím ďalších záznamov z kamier umiestnených po meste bola zmapovaná cesta páchateľa. O incidente informovalo mesto včera 3. februára na sociálnej sieti.


Objasňovaním a operatívnou činnosťou príslušníkov mestskej polície bola zistená konkrétna totožnosť páchateľa, ktorý sa po výzve následne dostavil na útvar mestskej polície, kde sa ku skutku v plnej miere priznal,“ uviedol Juraj Hospodársky z MsP v Dubnici nad Váhom.

Keďže škoda nepresahovala hodnotu 266 eur, bola mu udelená bloková pokuta a taktiež ho čaká zaplatenie škody, ktorú spôsobil.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu