Bitka na stanici, aj ukradnutá kolobežka. Mestskí policajti v Novom Meste nad Váhom nezaháľali


Foto: Bitka na stanici, aj ukradnutá kolobežka. Mestskí policajti v Novom Meste nad Váhom nezaháľali Foto: Marián Michalko

Novomestskí mestskí policajti v uplynulom týždni okrem bežných vecí, preverovali viacero podnetov a podozrení z trestnej činnosti. Informovali o tom na svojich stránkach s tým, že v piatok došlo v jednom z pohostinstiev na autobusovej stanici v Novom Meste nad Váhom k fyzickému napadnutiu, kedy štyri osoby napadli dvoch poškodených. „Útočníci pred príchodom mestských policajtov ušli, ale hliadky ich zadržali neďaleko stanice,“ ozrejmili mestskí policajti.


Počas tohto istého dňa bola hliadka vyslaná na preverenie informácie o ležiacej žene v centre mesta. Po príchode na miesto žene  poskytli základnú pomoc a to ešte nebol ani zďaleka koniec. Novomestskí mestskí policajti boli požiadaní o pátranie po ukradnutej elektrickej kolobežke. Tú sa im podarilo nájsť v kríkoch za jedným z obchodných reťazcov.


„V nedeľu, v nočnej dobe hliadka spozorovala vozidlo, ktorého vodič svojou jazdou bezprostredne ohrozoval bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky, opakovane prechádzal do protismerného jazdného pruhu, ostatní protiidúci vodiči sa mu museli vyhýbať, preto hliadka vozidlo zastavila, pričom vodič vykazoval známky požitia alkoholu,“ pokračovali mestskí policajti s tým, že po vykonaní dychovej skúšky na zistenie množstva alkoholu bolo zistené u vodiča takmer 2,5 promile alkoholu v dychu. „Osoba bola obmedzená na osobnej slobode, vec si tiež prevzal poverený príslušník Polície Slovenskej republiky,“ doplnili mestskí policajti.


Okrem toho v ostatných dňoch poskytovali novomestskí mestskí policajti súčinnosť pri zabezpečovaní cyklistických pretekov Okolo Slovenska a v súvislosti s nimi poďakovali všetkým, ktorí si toto podujatie nenechali ujsť, za pochopenie a rešpektovanie pokynov.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu