Neuveriteľná ponuka: Zážitkové stretnutie s medveďom. Zaplatili by ste za to?


Foto: Neuveriteľná ponuka: Zážitkové stretnutie s medveďom. Zaplatili by ste za to? Foto: ilustračné foto archív pixabay

Jazda v nadupanom športiaku, či let balónom, alebo zoskok padákom. To sú len niektoré z aktivít, ktoré rôzne spoločnosti na rôznych zľavových portáloch ponúkajú v rámci zážitkových aktivít. Nedávno vynaliezaví slovenskí  podnikatelia prišli s ozajstnou, typicky slovenskou zážitkovou ponukou. Ide pritom o veľmi nebezpečnú vec.


„Túžite po netradičnom zážitku v prírode? Vydajte sa pozorovať medveďa hnedého v jeho prirodzenom prostredí a v sprievode skúseného profesionála, ktorý pozná všetky jeho tajné chodníčky,“ uverejnil jeden zo zľavových portálov ponuku na adrenalínový zážitok. Podľa neho si teraz každý môže dopriať zážitkové pozorovanie medveďov v Západných Tatrách z turistického chodníka na najlepších miestach ich výskytu so skúseným sprievodcom. Samozrejme za poplatok niekoľko desiatok eur.


Napriek mnohým stretom našej najväčšej šelmy s človekom u nás, ktorá nie vždy dopadla dobre, podľa tejto ponuky stretnúť medveďa v jeho prirodzenom prostredí, nie je až také bežné. No teraz majú Slováci jedinečnú príležitosť urobiť podľa tejto ponuky zo stretnutia s medveďom “milý a neopakovateľný zážitok”.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu