Blíži sa Národný týždeň manželstva. V Dubnici nad Váhom môžu páry využiť niekoľko zliav


Foto: Blíži sa Národný týždeň manželstva. V Dubnici nad Váhom môžu páry využiť niekoľko zliav Foto: ilustračné foto archív pixabay

Počuli ste už o Národnom týždni manželstva? Ako vysvetľuje mesto Dubnica nad Váhom na svojich stránkach, ten si pripomíname po celom svete v týždni osláv sviatku svätého Valentína s cieľom podporiť manželstvo ako vzácnu hodnotu.

Mesto Dubnica nad Váhom sa aktívne zapája do týždennej iniciatívy a spolu so samosprávou sa pripájajú aj niektoré prevádzky v meste. „Počas Národného týždňa manželstva, ktorý si pripomenieme od 12. do 18. februára 2024, môžu manželia využiť niekoľko zliav a benefitov aj na území nášho mesta. Stačí, ak sa preukážu obrúčkami, prípadne občianskym preukazom. Tohtoročné heslo znie „Vitamíny pre vzťah“,“ ozrejmilo mesto.

Manželské páry môžu využiť počas Národného týždňa manželstva v Mestskej knižnici Dubnica nad Váhom, Dubnickom múzeu, Kine Lastovička, v kaviarni Buonno Caffe, v Bowlingu Spartak a Bowlingu Podháj.

„Počas Národného týždňa manželstva zároveň prebieha aj manželská hra – stačí, ak manželia v týždni navštívia 3 zapojené prevádzky. Tie im dajú potvrdenie na kartičku. Tú si môžu manželia vyžiadať v niektorej zo zapojených prevádzok/organizácií a keď budú mať potvrdené všetky 3 polia, kartičku odošlú podľa pokynov na zadnej strane. Zapoja sa tak do súťaže o hodnotné ceny,“ doplnila dubnická samospráva a dodala, že pre veriacich manželov je tu zároveň možnosť zúčastniť sa omše pri príležitosti Národného týždňa manželstva v pondelok 12. februára o 18.00 hodine v Kostole svätého Jakuba. „Súčasťou omše bude aj obnovenie manželských sľubov,“ uviedlo mesto na záver.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu