Máte už plány na najbližší víkend? Prinášame pár TIPOV na podujatia v Trenčíne


Foto: Máte už plány na najbližší víkend? Prinášame pár TIPOV na podujatia v Trenčíne Foto: visit.trencin.sk

Neviete kam sa počas najbližšieho víkendu vyberiete? Prinášame vám pár tipov na podujatia, ktoré sa v nasledujúcich dňoch uskutočnia v Trenčíne. Neváhajte a vyberte sa za kultúrnym zážitkom.

Benefičná párty Pro Autis

V piatok 26. januára o 19:00 hod. sa v Piano clube v Trenčíne bude konať benefičná akcia, z ktorej výťažok bude venovaný autistickým deťom z Trenčína a okolia.

Večerom vás bude sprevádzať DJ Škorvo a hlavným hosťom bude skupina Vidiek. Lístok stojí 75 eur a v cene je zahrnutý program, prípitok, občerstvenie, večera formou švédskych stolov a polnočná kapustnica. Kontakt na rezerváciu lístkov: 0907 987 884.

Za pamiatkami starého Srbska

V sobotu 27. januára sa môžete tešiť na cestovateľskú prednášku Janíka Tluku. Z útulnej Kaviarne Na ceste na Matúšovej ulici sa návštevníci o 15:00 hod. vydajú na cestu za pamiatkami Srbska. Popri prednáške si budete môcť vychutnať dobrý čaj, limonádu alebo vietnamskú kávu.

Moje zaujatie pre Balkán ma ani po rokoch neopustilo, a tak som sa rozhodol pripraviť ešte jednu prednášku o pamiatkach Starého Srbska. Mal som príležitosť ich navštíviť niekoľkokrát a je to téma, ku ktorej sa veľmi rád vraciam, lebo je plná nádherných umeleckých pamiatok, ale aj zaujímavých historických súvislostí, ktoré siahajú až do dnešných pohnutých čias,“ prezradil J. Tluka v pozvánke na podujatie.


Tata Bojs v Hviezde

Tata Bojs je kapela, ktorá sa už viac ako 30 rokov radí medzi špičku českej alternatívnej scény, je zárukou hravých textov a opojného prúdu energie. Jej členovia vystúpia v sobotu 27. januára o 21:00 hod. vo Veľkej sále Kultúrno-kreatívneho centra Hviezda.

Pred Tata Bojs vystúpi o 20:00 hod. Alex Kelman, ktorý predstaví mix psychedelického post-punku a elektronickej hudby s nádychom 90. rokov. Alex Kelman doteraz vydal 3 celé albumy, odohral viac ako 200 koncertov v kluboch a na festivaloch v Európe, Číne a Južnej Amerike.

Cena lístka je 15 eur. Vstupenky na podujatie kúpite online, v Kultúrno-informačnom centre (KIC) alebo priamo na mieste.

Slepé střevo, Sbor hudby, CHVM

V klube Lúč sa v sobotu 27. januára chystá koncert legendárnych kapiel Slepé střevo (CZ), Sbor hudby (CZ) a CHVM (SK). Online vstupenku kúpite po kliknutí SEM (8 eur). Na mieste vás vstupenka vyjde o 2 eurá drahšie.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu