FOTO: Hasiči v Nitrianskom Pravne mali v sobotu plné ruky práce. Zasahovali aj pri aute, ktoré narazilo do domu


FOTO: Hasiči v Nitrianskom Pravne mali v sobotu plné ruky práce. Zasahovali aj pri aute, ktoré narazilo do domu
Galéria: 10 fotiek
Foto: Facebook/Hasiči Nitrianske Pravno

Hasiči z Nitrianskeho Pravna boli v sobotu 16. septembra 2023 o 16:25 hod. upozornení na dopravnú nehodu, ku ktorej došlo na ceste prvej triedy číslo 64 na území obce Nitrianske Pravno. Štyria členovia posádky po príchode na miesto zistili, že osobné motorové vozidlo tu narazilo do rodinného domu po tom, čo zišlo mimo vozovku a prešlo cez chodník. Pri náraze bolo zasiahnuté aj auto, ktoré tu stálo odparkované. 

Jednotka zranenému vodičovi poskytla prvú pomoc, vykonala protipožiarne opatrenia a začala zachytávať unikajúce prevádzkové kvapaliny,“ priblížili hasiči v príspevku na sociálnej sieti. Na miesto po chvíli dorazili členovia Hasičského zboru v Prievidzi a prevzali velenie zásahu. 

Pri zabezpečovaní nehody asistovala aj hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru v Nitrianskom Pravne, ktorá riadila premávku v mieste nehody. Zranenú osobu si následne prevzala do starostlivosti posádka Záchrannej zdravotnej služby. Hasičské jednotky sa po odprataní poškodených áut vrátili na základne. 



Krátko nato boli hasiči z Nitrianskeho Pravna privolaní k ďalšiemu incidentu – zrážke dvoch áut na ceste prvej triedy číslo 64 v neďalekej obci Pravenec. Jednotka po príchode na miesto o 19:25 hod. zistila, že posádky oboch vozidiel sú bez zranení, pričom jedna maloletá osoba boli odvezená do bojnickej nemocnice ešte pred príchodom hliadky. 

Hasiči vykonali protipožiarne opatrenia a zabezpečili zachytenie unikajúcich prevádzkových tekutín z havarovaných vozidiel. Pri riadení premávky a odpratávaní následkov nehody im asistovali aj členovia miestneho Policajného zboru.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu