FOTO: Novomestskí policajti vykonali v dvoch okresoch 659 dychových skúšok a udelili 13 pokút


FOTO: Novomestskí policajti vykonali v dvoch okresoch 659 dychových skúšok a udelili 13 pokút
Galéria: 11 fotiek
Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Policajti Okresného riaditeľstva z Nového Mesta nad Váhom dnes 26. júla od 8:00 hod. do 12:00 hod. vykonávali kontrolu, ktorá bola zameraná na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky. Miesta kontrol vytypovali podľa analýz dopravnej nehodovosti aj na základe podnetov od občanov. 

Polícia Trenčianskeho kraja v príspevku na sociálnej sieti uvádza, že policajti sa okrem alkoholu za volantom u vodičov sústredili aj na to, či dodržiavajú stanovenú rýchlosť, používajú bezpečnostné pásy alebo netelefonujú počas jazdy.

Zamerali sme sa najmä na cestu v obci Bzince pod Javorinou, časť Hrušové a miestne komunikácie. Potom sme kontrolovali vodičov na ceste prvej triedy I/61 v Novom Meste nad Váhom, na Myjave a v obci Poriadie,“ upresňuje polícia.

Počas štvorhodinovej hliadky novomestskí policajti vykonali v okresoch Myjava a Nové Mesto nad Váhom celkom 659 dychových skúšok. Jedna dopadla pozitívne a u vodiča preukázala 0,50 promile alkoholu v krvi. Policajti uložili dokopy 13 pokút, ktoré sa týkali porušenia zákona o cestnej premávke.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu