Do Trenčína zavítajú nové hviezdy hokeja, po ich autogram si môžete prísť do Mestskej športovej haly


Foto: Do Trenčína zavítajú nové hviezdy hokeja, po ich autogram si môžete prísť do Mestskej športovej haly Foto: Vľavo: trencin.sk, vpravo: Facebook/Sportnet.sk

Slovenský zväz ľadového hokeja v spolupráci s mestom Trenčín organizuje v sobotu 29. júla v trenčianskej Mestskej športovej hale od 14:00 hod. do 16:00 hod. autogramiádu mladých hokejových talentov, ktorých si v nedávnom drafte vybrali kluby NHL.

Na autogramiáde nebude chýbať desiatka draftu Dalibor Dvorský, trenčiansky rodák Samuel Honzek či brankár Adam Gajan, ktorý žiaril na uplynulom svetovom šampionáte juniorov v Kanade. Trenčín v sobotu navštívi sedem z ôsmich draftovaných hráčov vrátane Martina Mišiaka, Juraja Pekarčíka, Alexa Čiernika a Maroša Jedličku.


Pre vstup na autogramiádu využite hlavný vchod do Mestskej športovej haly. Od hlavného vchodu bude smerovať rad cez vyznačený priestor tribúny až k palubovke, kde budú umiestnené zábrany korigujúce smer verejnosti k draftovaným hráčom. Prístup k nim bude zabezpečený vo vyznačenom priestore haly,“ vysvetľuje mesto na svojom webe.


Hráči sa následne presunú na Zimný štadión Pavla Demitru v Trenčíne, kde si pozrú prípravný zápas pred štartom turnaja Hlinka Gretzky Cupu 2023 medzi slovenskou osemnástkou a elitným výberom Spojených štátov amerických.

Keď sme hľadali nové dejisko s ambíciou posunúť Hlinka Gretzky Cup na vyššiu úroveň, zaujala nás ambícia mesta Trenčín s primátorom Richardom Rybníčkom zrenovovať a vynoviť zimný štadión. V Trenčíne vyrástlo mnoho skvelých hokejistov. Verím, že na tohtoročnom Hlinka Gretzky Cupe objavíme ďalších,“ uviedol prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslav Šatan.

Vstupenky na zápasy prestížneho Hlinka Gretzky Cupu si môžete zakúpiť po kliknutí SEM.


Miesto: Mestská športová hala v Trenčíne
Dátum: 29.07.2023 - 14:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu