Považskobystrickí mestskí policajti klepli po prstoch dvojici vandalov


Foto: Považskobystrickí mestskí policajti klepli po prstoch dvojici vandalov
Galéria: 5 fotiek
Foto: archív mesto Považská Bystrica

Dvojica mužov sa pred pár dňami nevedela vpratať do kože. Ničili všetko, čo im prišlo do cesty. „V stredu 5. júla pred polnocou sa dvaja muži rozhodli ničiť dva javory oproti kinu Mier,“ upresnilo mesto Považská Bystrica na svojich stránkach s tým, že pod vplyvom alkoholu rozbíjali fľašky a otrhávali korene stromov.


Ich vyčíňanie neuniklo ale pozornosti považskobystrickým mestským policajtom. Tí dvojicu nespratníkov zadržali priamo pri čine. „Osoby boli následne predvedené na útvar mestskej polície, ku skutku sa priznali, pričom škoda bola vyčíslená na zhruba 300 eur,“ upresnila samospráva s tým, že mužom bola uložená najvyššia možná bloková pokuta.


Ako krátko po incidente uviedol na sociálnej sieti primátor Považskej Bystrice Karol Janas, okrem toho že rozbíjali fľaše, rušili aj nočný kľud. „Som veľmi rád, že ich pritom zadržala hliadka mestskej polície, lebo len ťažko určiť, ako by dopadli stromy bez ich zásahu. Je smutné, keď sa niekto rozhodne zničiť to, čo má robiť radosť všetkým,“ netajil svoje rozhorčenie K. Janas.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu