FOTO: Program na festivale Pohoda beží v plnom prúde na všetkých pódiách


FOTO: Program na festivale Pohoda beží v plnom prúde na všetkých pódiách
Galéria: 9 fotiek
Foto: Facebook/Pohoda Festival

Organizátori Festivalu Pohoda si počas predĺženého víkendu na trenčianskom letisku pripravili pre všetkých svojich návštevníkov bohatý program, ktorý odštartoval už v stredu 5. júla v stanových mestečkách, kde o 21:00 hod. začala uvítacia párty.

Vo štvrtok 6. júla bol kompletne otvorený aj festivalový areál, v ktorom mal o 18:00 hod. v Aréne Slovenskej Sporiteľne premiéru špeciálny dokument 5x5=25 k 25 rokom Pohody z pohľadu piatich dokumentaristov. Koncertný program hlavného pódia, ako aj celej Pohody otvorila o 19:00 hod. ukrajinská speváčka Alina Pash.

Dnes 7. júla návštevníci zažijú tanečné či cirkusové workshopy, do ktorých sa môžu aktívne zapojiť. V priebehu celého piatkového, ale aj sobotňajšieho dňa je prichystaný sprievodný program, ktorý je pre priaznivcov festivalu dostupný vo viacerých stánkoch vďaka partnerom Pohody. Pripravených je aj viacero oddychových zón a obrovské množstvo gastro stánkov.


Čo sa týka hudobného programu, ten bude pestrý. Dnes vystúpia napríklad Ben Howard, Caroline Polachek, Wet Leg, Suzanne Vega, Hermeto Pascoal, SOFI TUKKER, Jana Kirschner, AMELIE LENS a veľa ďalších fantastických skupín, interpretov a interpretiek,“ uvádzajú organizátori Pohody v príspevku na sociálnej sieti.

Detailné informácie o hlavnom programe a iných umeleckých, divadelných či športových aktivitách festivalu sa dozviete kliknutím SEM.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu