FOTO: Festivalový areál Pohody je otvorený, mesto sa odprezentuje v stane Trenčín sa mení


FOTO: Festivalový areál Pohody je otvorený, mesto sa odprezentuje v stane Trenčín sa mení
Galéria: 6 fotiek
Foto: trencin.sk

Na trenčianskom letisku slávi obľúbený umelecký festival Pohoda tento rok jubilejných 20 rokov. Festival sa na letisko presťahoval ešte v roku 2004, predtým sa konal v areáli Mestského štadióna v Trenčíne či Pod Sokolicami.

V tomto roku máme na letisku viacero zmien a prekvapení, už stoja úžasné stavby a inštalácie, zariaďujú sa scény, partnerské zóny a stánky, všetko sa snažíme pripraviť tak, aby sa tu ľudia cítili dobre,“ prezradili organizátori Pohody v príspevku na sociálnej sieti.

Kultúrno-kreatívne centrum Hviezda a Kreatívne centrum Trenčianskej univerzity si spoločne s tímom Trenčín 2026 pre návštevníkov festivalu pripravili špeciálny stan, ktorý nesie názov Trenčín sa mení. Vo svojej ponuke majú zaujímavé aktivity, akou je aj audioprechádzka po Trenčíne v roku 2026 alebo ukážka toho, čo sa chystá v zrekonštruovanej Hviezde.


Naše zázemie bude úplne v srdci festivalu blízko Café Kušnierik, v bunkovom priestore pre kultúru, ktorý vznikol pre OZ Naše Zálesíčko. Aj tento komplex zažijeme neskôr v Trenčíne. Po Pohode nám ho požičajú a bude ho využívať Kultúrno-kreatívne centrum Hviezda,“ zverejnilo 4. júla mesto Trenčín na svojej oficiálnej webstránke.

Mesto pozýva v piatok 7. júla o 10:15 hodine do svojho stanu každého, koho zaujíma diskusia na tému Trenčín sa mení. Prítomní sa tak dozvedia niečo o budúcnosti kultúrno-kreatívneho priemyslu v Trenčíne.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu