V Trenčíne otvorili antikvariát Knihy z podkrovia. Nájdete tam tisícky retro kníh a gramofónových platní


Foto: V Trenčíne otvorili antikvariát Knihy z podkrovia. Nájdete tam tisícky retro kníh a gramofónových platní
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Antikvariát Knihy z podkrovia I Trenčín

Od dnešného dňa môžete zájsť do novootvoreného antikvariátu v Trenčíne, ktorý nesie názov Knihy z podkrovia. Majiteľovi Andrejovi Gondárovi sa obchod podarilo otvoriť po necelých troch mesiacoch od začiatku renovácie priestoru, pričom dnešný deň je podľa neho skúšobný. „Je to taký nultý skúšobný deň pred sviatočnou stredou,“ uvádza na svojom profile na sociálnej sieti.

Milovníci starých kníh a iných produktov sú z tejto novinky nadšení. „V mene trenčianskej knihomoľskej spoločnosti ďakujeme! Vidíme sa tam,” píše jeden z nich. „To je veru pozitívna správa. V Prahe som bol v antikvariáte zašitý aj hodiny. Človek nikdy nevedel, čo dobrého nájde a ešte k tomu za pár korún,” teší sa Dominik.

V Trenčíne sa tak otvorili dvere kamenného antikvariátu po siedmich rokoch. Nájdete tam cez 2500 knižných pokladov a iných tlačovín, no zaujať vás môže aj tisícka retro gramofónových platní, MC kazety či CDčká.

Majiteľ predajne postupne pridáva produkty aj na e-shop, pretože z kapacitných dôvodov sa do predajne všetky nezmestia. Tam aktuálne nájdete cez 2200 produktov vrátane pár stoviek MC kaziet a CDčiek. Dajú sa zoradiť podľa kategórie, prípadne ich viete nájsť cez vyhľadávaciu kolónku. „Množstvo vecí musím samozrejme ešte doladiť a veľa práce je ešte celkovo predo mnou,“ priblížil majiteľ antikvariátu.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu