VIDEO: Cesta autom na Pohodu bude tento rok dlhšia. Jednu z prístupových ciest rekonštruujú


Foto: VIDEO: Cesta autom na Pohodu bude tento rok dlhšia. Jednu z prístupových ciest rekonštruujú Foto: pohodafestival.sk

Letisko v Trenčíne bude od dnes 5. júla do soboty 8. júla žiť umeleckým festivalom Pohoda, na ktorom sa už tradične stretávajú klasické hudobné žánre s tými modernými, ako aj rôzne umelecké odvetvia. Mesto Trenčín však všetkých návštevníkov Pohody upozorňuje, že kvôli rekonštrukcii cesty medzi Drietomou a Mníchovou Lehotou sa otvoria brány 26. ročníka festivalu skôr, ako po minulé roky.

Festivalové parkovisko, obe stanové mestečká, Tent Inn, Chatky Inovec a Trenčín (okrem Family Parku), silent camp a karavan parking sa otvoria v stredu 5. júla o 18:00 hod.,“ uvádza mesto Trenčín na oficiálnej webstránke a zároveň odporúča návštevníkom festivalu využiť hromadnú dopravu.

V oboch stanových mestečkách bude špeciálny program, úschovne, sociálne zariadenia, zdravotnícke centrá, ako aj stánky s jedlom a pitím. Centrum festivalu ostane do štvrtka 14:00 hod. uzavreté a nebude možný ani prechod medzi stanovými mestečkami.


Odchod z festivalu bude tiež trvať dlhšie. Obe stanové mestečká budú otvorené až do 16:00 hod. a odjazd z parkoviska bude umožnený do 20:00 hod. Všetky dostupné aktuality a informácie o hudobnom festivale Pohoda nájdete po kliknutí SEM.


Miesto: Letisko Trenčín
Dátum: 05.07.2023 - 18:00    08.07.2023 - 23:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu