Tragická správa zasiahla srdcia hráčov klubu Považskej Bystrice. Len 18-ročný basketbalista Andrej prišiel o život


Foto: Tragická správa zasiahla srdcia hráčov klubu Považskej Bystrice. Len 18-ročný basketbalista Andrej prišiel o život
Galéria: 3 fotky
Foto: klub Považská Bystrica

Smutná správa zasiahla fanúšikov športu. Do basketbalového neba odišiel mladý talent Andrej Blaško. V utorok 30. apríla pochovala rodina milovaného syna Andrea, ktorý nečakane a náhle zomrel tri dni predtým. Aďko, ako ho nazývajú priatelia a spoluhráči, mal len 18 rokov.

Smrť mladého hráča zasiahla nielen rodinu, ale aj jeho kamarátov a spoluhráčov, medzi ktorými bol mimoriadne obľúbený. Dojímavé slová na rozlúčku mu adresovalo viacero blízkych: „Je hrozné, keď svet opustí takýto mladý človiečik. Mal celý život pred sebou. Spolucítim s jeho rodičmi. Ich bolesť je slovami neopísateľná. Nech im pomáha niesť túto hroznú stratu to, že kamaráti ho mali radi a všetci si ho zachováme v našich srdciach,“ znie jeden z odkazov. 

Ako bývalý spolužiak, spoluhráč a kamarát by som tak isto chcel vyjadriť úprimnú sústrasť jeho rodine, spoluhráčom, klubu a ľuďom ktorí ho poznali. “ vyjadruje sústrasť Lukáš. 

Galéria: 3 fotky


O jeho šokujúcej smrti informoval basketbalový klub, za ktorý hrával.„ V našom klube prešiel všetkými mládežníckymi kategóriami od mladších minibasketbalistov až po juniorov, v minulej sezóne odohral niekoľko zápasov aj za družstvo mužov. Vždy patril k lídrom svojich družstiev, bol obľúbený a rešpektovaný aj ako človek,”  informuje klub na sociálnej sieti.


 Zároveň jedným dychom dodáva, že na spoluhráča nikdy nezabudnú. „ Bohužiaľ, čas sa nedá vrátiť späť a my musíme pokračovať ďalej. Trénovať, hrať zápasy, “fungovať” v normálnom živote. Spomienku na Aďa však budeme aj naďalej nosiť v našich srdciach. Aďo, budeš nám chýbať. Nikdy nezabudneme!” 






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu