Dubnická polícia usvedčila páchateľa, ktorý sa snažil ujsť cez okno. Za opakovanú krádež v drogérii si posedí


Foto: Dubnická polícia usvedčila páchateľa, ktorý sa snažil ujsť cez okno. Za opakovanú krádež v drogérii si posedí
Galéria: 4 fotky
Foto: unsplash.com

Pre dve balenia tabliet do umývačky riadu do basy! Úspešné pátranie má za sebou polícia v Dubnici nad Váhom. Na základe dôkazov sa im podarilo chytiť viacnásobného zlodeja, po ktorom pátrali od apríla po úteku z predajne drogérie. Usvedčiť páchateľa sa im podarilo na základe dôkladne zozbieraného dôkazového materiálu.

Ako informuje náčelník Mestskej polície v Dubnici nad Váhom páchateľ bude stíhaný väzobne. 

Galéria: 4 fotky

V apríli zaznamenala mestská polícia počas služby od zamestnankyne predajne s drogériou oznámenie o krádeži. Podľa slov predavačky mal neznámy páchateľ odcudziť z predajne tovar a následne ujsť cez okno predajne. „Príslušníci MsP počas objasňovania skutku našli odhodený ruksak páchateľa, v ktorom sa nachádzal spomínaný ukradnutý tovar,“ uviedol na webe mesta náčelník MsP Milan Turza.


Policajti zabezpečili dostatok dôkazov smerujúcich k identifikácii a usvedčeniu páchateľa. Zistené bolo dokonca, že v tej istej predajni sa tento zlodej angažoval už viackrát. „Po zadokumentovaní skutku bol spisový materiál odovzdaný na Obvodné oddelenie Policajného zboru Dubnica nad Váhom, kde bolo voči páchateľovi vznesené obvinenie pre trestný čin krádeže. Sudca následne rozhodol o jeho väzobnom stíhaní,“ uzavrel náčelník.

Mesto ďalej uvádza, že zvyšovanie bezpečnosti v uliciach mesta je dlhodobo cieľom dubnickej samosprávy a oceňuje promptné vyšetrenie prípadu mestskou políciou.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu