Ste z Trenčína a máte doma starú elektroniku? Nechajte si ju bezplatne odviezť


Foto: Ste z Trenčína a máte doma starú elektroniku? Nechajte si ju bezplatne odviezť Foto: Ilustračné foto/pexels.com

Máte doma staré nevyužívané elektrospotrebiče? Mesto Trenčín v spolupráci so Združením výrobcov elektrospotrebičov pre recykláciu ENVIDOM a organizáciou E-cycling ponúka jedinečnú príležitosť, ako sa ich zbaviť. V sobotu 6. apríla v rámci mesta prebehne bezplatný odvoz starých elektrospotrebičov priamo z domácností. 

Svoju domácnosť môžete nahlásiť prostredníctvom telefonátu na mestský úrad na číslo 032/650 44 18. Prípadne môžete poslať e-mail na adresu renata.palova@trencin.sk. Je potrebné uviesť údaje zahŕňajúce typ a počet spotrebičov, ktoré potrebujete odviezť, vaše meno, priezvisko, adresu bydliska a telefónny kontakt.

Odpad musí byť vyložený vo vchode bytového domu alebo za bránou rodinného domu už ráno o 8:00 hod. v deň zberu. Mesto apeluje na občanov, aby ho nevykladali priamo na ulicu.

Pre obmedzený čas sa elektroodpad nebude vynášať z bytov, pivníc a povál. Na odvoz môžete nachystať veľké spotrebiče, ako televízory a chladničky, aj malé spotrebiče, ako vysávače, kávovary či fény.

Vaše údaje môžete nahlásiť do stredy 3. apríla. V prípade telefonátu je potrebné sledovať úradné hodiny mestského úradu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu