Nehodný syn: Vlastnej matke sa vyhrážal smrťou, demoloval aj policajnú celu


Foto: Nehodný syn: Vlastnej matke sa vyhrážal smrťou, demoloval aj policajnú celu Foto: ilustračný záber Polícia SR-Trenčiansky kraj

Polícia v Prievidzi obmedzila na osobnej slobode agresívneho páchateľa, ktorý mal vyhrážky smrťou adresovať vlastnej matke. Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová, na základe doteraz zisteného, páchateľ na 68-ročnú matku kričal, že ju rozkope, vyreže jej oko a vybije zuby.

„Počas tohto monológu držal v ruke nôž, pričom vystrašenej žene povedal, že ju ním pichne. Toto správanie u poškodenej vyvolalo strach o život a zdravie, preto sa obrátila na políciu,“ upresnila K. Kuzmová s tým, že polícia muža po zadržaní umiestnila do cely policajného zaistenia.

Svoju zlosť si však muž vylieval aj tam. „Agresívne správanie muža neprešlo ani počas pobytu v cele, skákal po posteli a poškodil jej zariadenie, čo bude riešené v ďalšom konaní,“ pokračovala trenčianska policajná hovorkyňa a jedným dychom doplnila, že poverený príslušník z Prievidze vzniesol obvinenie 42 - ročnému mužovi z prečinu nebezpečné vyhrážanie.

Zároveň bol spracovaný aj podnet na väzobné trestné stíhanie agresívneho muža, s ktorým sa súd stotožnil a v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu