Návrat obľúbenej ankety. Myjavčania opäť rozhodnú o Športovcovi roka


Foto: Návrat obľúbenej ankety. Myjavčania opäť rozhodnú o Športovcovi roka Foto: ilustračné foto archív pixabay

Športovec Myjavy sa opäť po dvoch rokoch vracia a obyvatelia mesta už teraz môžu posielať svoje nominácie. Informoval o tom hovorca mesta Marek Hrin. Naposledy Myjavčania rozhodovali o oceneniach pre miestnych športovcov ako aj športové kolektívy v ankete v roku 2022.

„Telovýchovná Jednota Spartak Myjava na svojom zasadnutí rozhodla o zriadení organizačného výboru a začala prípravu 14. ročníka ankety Športovec Myjavy, tento raz za roky 2022 a 2023,“ doplnil M. Hrin.

Ako hovorca mesta zdôraznil, svoje návrhy na ocenenia športovcov či športových kolektívov, pripomienky a postrehy k ankete môžu Myjavčania zasielať už teraz a uzávierka nominácií bude vo štvrtok 25. januára 2024. „Po tomto termíne budú nominácie spracované a zverejnené a budeme informovať o možnostiach hlasovania za vašich favoritov,“ upresnil M. Hrin.

Anketu a jej slávnostné vyhlásenie organizuje Telovýchovná jednota Spartak Myjava v spolupráci s mestom Myjava a oceňované budú kategórie Športovec roka, Kolektív roka, Tréner roka, Objav roka ako aj Osobnosti myjavského športu.

Slávnostné vyhlásenie výsledkov ankety sa podľa slov hovorcu mesta uskutoční v podobe galaprogramu v Kultúrnom dome Samka Dudíka v piatok 8. marca 2024 o 18.00 hodine.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu