Zúrivý Casanova po vynesení rozsudku len neveriacky krútil hlavou


Foto: Zúrivý Casanova po vynesení rozsudku len neveriacky krútil hlavou Foto: Marián Michalko

Od rodinnej idylky mala domácnosť dvakrát súdne trestaného Denisa K. riadne ďaleko. Podľa obžaloby tam lietali namiesto bozkov facky a nadávky. Najmä keď si Denis vypil. Nezastavilo ho ani to, že svedkami boli štyri deti a jeho partnerka Jana bola vo vysokom štádiu tehotenstva.

Kým Denisova partnerka spočiatku tvrdila, že sa stala niekoľkokrát  obeťou domáceho násilia, Denis sa bránil, že išlo iba pomstu, za to, že mal pomer s jej matkou aj sestrou a nič také sa nestalo. Jana vo svojej výpovedi najskôr uviedla, že keď si vypil, choval sa ako nepríčetný.

„Začal po mne vykrikovať a bol agresívny. Kričal, že som neschopná, rozhadzoval veci a búchal všade päsťami,“ uviedla žena vo svojej výpovedi s tým, že situácia sa ešte zhoršila, potom čo Denis vypil ďalšiu fľašu alkoholu. „Chytil ma pod krk, nadával mi, že to dieťa, ktoré nosím nie je jeho. Zobral mi mobil a vyhodil ho z okna. Bála som sa že ma dobije  a prišla by som o bábätko,“ pokračovala žena s tým, že bitky boli u nich takmer na dennom poriadku.


Podľa jej slov vyčíňanie jej partnera malo trvať až takmer do pol druhej v noci. Potom zaspal. Po prebudení sa však situácia opäť opakovala a žena sa rozhodla vyhľadať pomoc u svojej matky a zalarmovali políciu. Ako Jana uviedla, nestalo sa tak po prvýkrát a podľa jej slov sa Denis neštítil  biť ani deti.

Samotný Denis sa na súde bránil, že nič z toho nie je pravda. „Tvrdí, že som ju celé dni týral. A tvrdí aj, že som nosil domov peniaze. Ako som ju mohol teda celé dni týrať, keď som bol celé dni v robote?“ obhajoval sa Denis a po celý čas tvrdil, že je nevinný.

Podľa obhajcu je celé stíhanie založené na prvotných výpovediach poškodenej. Tá svoje tvrdenie potom odvolala s tým, že si to celé vymyslela. Chcela ho len postrašiť. Súd však nakoniec rozhodol, že agresívny Casanova strávi za mrežami 117 mesiacov. Po vynesení verdiktu v mesiacoch sa Denis najskôr zamyslel a po niekoľko desiatok sekundovom zaváhaní a prerátavaní len neveriacky krútil hlavou. Proti rozsudku sa odvolal a o jeho ďalšom osude bude rozhodovať Krajský súd v Trenčíne.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu