Prievidžania môžu stráviť predvianočný čas aj pri vode či na ľade


Foto: Prievidžania môžu stráviť predvianočný čas aj  pri vode či na ľade Foto: archív mesto Prievidza

V predvianočnom období, kedy sa väčšina z nás sústreďuje na pečenie vianočného pečiva a nakupovanie darčekov, nie je nič lepšie, ako stráviť čas so svojimi blízkymi aj prostredníctvom spoločných športových zážitkov. Mesto Prievidza sa tento rok rozhodlo podporiť aktívny životný štýl svojich obyvateľov a pripravilo dve špeciálne akcie na zlepšenie vianočnej atmosféry. Jednou z nich korčuľovanie pre všetkých.

Od polovice decembra a počas vianočných prázdnin majú Prievidžania možnosť zažiť magický svet korčuľovania na zimnom štadióne a to za symbolickú cenu 1 euro. Návštevníci budú môcť využívať korčuľovanie pre verejnosť dvakrát denne v 1,5 hodinových cykloch. Druhou možnosťou je plávanie za výhodné vstupné.



Pre tých, ktorí preferujú teplé prostredie pred zimnými športami, mesto ponúka zľavnené vstupné do svojej mestskej plavárne. Počas  decembra môžu v Prievidzi využiť víkendové plávania za zníženú cenu 1,5 eur. Táto možnosť je ideálna pre tých, ktorí sa chcú uvoľniť a načerpať energiu pred blížiacimi sa sviatkami.


Tieto dve akcie sú nielen príležitosťou pre obyvateľov mesta na využitie verejných priestranstiev, ale aj iniciatívou mesta podporujúcou zdravý životný štýl a spoločné rodinné zážitky. Bez ohľadu na to, či preferujete klzisko alebo bazén, mesto vám prináša príležitosť stráviť kvalitný čas so svojimi blízkymi a vytvoriť si spomienky, ktoré vás budú sprevádzať celými sviatkami.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu