Z hokeja autobusom. Pre fanúšikov je pripravený posilový spoj


Foto: Z hokeja autobusom. Pre fanúšikov je pripravený posilový spoj Foto: archív mesto Trenčín

Hokejisti Dukly Trenčín odohrajú v piatok 3. novembra 2023 ďalší extraligový zápas na domácej pôde. Informovalo o tom mesto Trenčín na svojich stránkach. Súperom trenčianskych hokejistov bude o18.00 hodine tím HK Dukla Ingema Michalovce. V nedeľu 5. novembra 2023 o 17.00 hodine privítajú na Zimnom štadióne Pavla Demitru hokejistov HC Slovan Bratislava.

Po skončení oboch zápasov budú môcť fanúšikovia využiť posilový autobusový spoj z hokeja od zimného štadióna na sídlisko Juh. „Autobus bude pristavený po ukončení zápasov na zastávke Zimný štadión. Posilový spoj, linka číslo 8, bude zastavovať na všetkých zastávkach s konečnou na Ulici generála Svobodu,“ doplnila samospráva.

Trenčianska radnica zároveň apelovala na tých, ktorí pôjdu na hokej autom. „Ak musíte, alebo potrebujete ísť na hokej autom, žiadame vás, aby ste parkovali na parkoviskách pri krytej plavárni a na Mládežníckej ulici pri bývalej Kolibe zdarma a na štadión prešli peši,“ uverejnilo mesto a zároveň poďakovalo za zodpovedný a ústretový prístup.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu