FOTO: Krásne gesto pre najmenších. Obdarovaní drobci v trenčianskej nemocnici


FOTO: Krásne gesto pre najmenších. Obdarovaní drobci v trenčianskej nemocnici
Galéria: 6 fotiek
Foto: archív Fakultná nemocnica Trenčín

Nielen vecné dary, ale aj hrejivé slová adresovali členky Miestneho spolku Červeného kríža v Bánovciach nad Bebravou novorodencom z trenčianskej nemocnice, ktorí len nedávno uzreli svetlo sveta.

„Šikovné ruky členiek Miestneho spolku Červeného kríža v Bánovciach nad Bebravou v rámci výzvy „klbko pre novorodenca“ uplietli pre tých najmenších, ktorí sú v prvých dňoch života takí krehkí a zraniteľní, krásne čiapočky, dečky a papučky, aby im s náručou mamičky a vás zdravotníkov, ktorí sa o nich v prvé dni života staráte, bolo ešte krajšie a príjemnejšie,“  odkázali vo svojom liste nemocnici.

Ako členky Miestneho spolku Červeného kríža v Bánovciach nad Bebravou doplnili, všetky drobnôstky boli pletené s láskou a spomienkami na ich vlastné ratolesti a tie vplietli do každého jedného očka, nech novorodenca hreje nielen mäkká teplá vlna, ale aj ich láska a spomienky.

Vedenie nemocnice neskrývalo nielen dojatie, ale aj radosť. „V mene našich najmenších srdečne ďakujeme za papučky, dečka a čiapočky, ktoré pre nich s láskou ručne vyrobil Miestny spolok Červeného kríža v Bánovciach nad Bebravou na čele s pani Erikou Slamkovou,“ uverejnila nemocnica na svojich stránkach.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu