Ako budú premávať v Trenčíne autobusy počas jesenných prázdnin a dušičiek?


Foto: Ako budú premávať v Trenčíne autobusy počas jesenných prázdnin a dušičiek? Foto: archív mesto Trenčín

Od pondelka 30. októbra začínajú jesenné prázdniny, do škôl žiaci a študenti nastúpia vo štvrtok 2. novembra. Mesto Trenčín na svojich stránkach v tejto súvislosti upozornilo cestujúcu verejnosť Mestskou hromadnou dopravou Trenčín na zmeny v cestovnom poriadku počas jesenných školských prázdnin ako aj Sviatku všetkých svätých.

„V pondelok 30. októbra 2023 a utorok 31. októbra 2023 budú linky MHD premávať podľa cestovných poriadkov pre pracovné dni – školské prázdniny. Odchody v cestovných poriadkoch na zastávkach je potrebné sledovať v strednom stĺpci,“ uviedlo mesto na svojich stránkach.

Trenčianska samospráva rovnako upriamuje pozornosť cestujúcej verejnosti aj na Sviatok všetkých svätých. „V stredu 1. novembra 2023  budú všetky linky MHD premávať podľa cestovných poriadkov pre sobotu, nedeľu a sviatok. Odchody v cestovných poriadkoch na zastávkach je potrebné sledovať v poslednom stĺpci vpravo,“ doplnilo mesto.

Ako radnica zároveň zdôraznila, pre očakávanú zvýšenú návštevnosť najmä centrálneho cintorína bude v stredu 1. novembra 2023 zabezpečená posilová linka 32 na trase Autobusová stanica – Hasičská – Cintorínska – Cintorín Juh – Saratovská a späť.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu