Zažite atmosféru kráľovského dvora. Rozprávkový Bojnický zámok láka bohatým programom


Foto: Zažite atmosféru kráľovského dvora. Rozprávkový Bojnický zámok láka bohatým programom Foto: Facebook/Bojnice Castle

Bojnický zámok je dejiskom jubilejného 25. ročníka obľúbeného podujatia, kde si prídu na svoje hlavne detskí návštevníci so záľubou v rozprávkach. Organizátori tento rok pripravili pre hostí bohatý program, ktorého súčasťou budú kráľovské príbehy ako Žabí princ, Pyšná princezná a Kráľ času.

Podujatie Rozprávkový zámok začalo v stredu 14. júna a jeho prvá časť potrvá do nedele 18. júna. Pokračovať bude druhou časťou od stredy 21. júna do nedele 25. júna. Počas celého trvania majú návštevníci možnosť dozvedieť sa zaujímavosti zo života na kráľovskom dvore a spoznať osudy členov kráľovských rodín.

Úlohou rozprávkových príbehov je hlavne vytvoriť deťom krásne zážitky, na ktoré budú dlho spomínať. Malých aj veľkých návštevníkov naučia o čare spoločne stráveného voľného času v sprievode fantázie. Samotné deti budú do príbehov taktiež zapojené. Ich úlohou bude zbierať svetlo, ktorého iskra dokáže šíriť medzi ľuďmi dobro a lásku. 


Podujatie prináša Slovenské národné múzeum – Múzeum Bojnice pravidelne na konci školského roka. Scenár a réžiu podujatia si vzal na plecia režisér Róbert Mankovecký, ktorý je známy svojou schopnosťou porozumieť a priblížiť sa detskému divákovi. V kombinácii s magickou atmosférou Bojnického hradu je to zárukou toho, že program si vychutnajú deti aj dospelí. 

Ceny vstupného a ďalšie informácie o podujatí môžu záujemcovia nájsť na stránke Bojnického zámku.


Miesto: Bojnický zámok
Dátum: 15.06.2023 - 08:00    18:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu