AKTUALIZOVANÉ: Pri tragickom požiari v Trenčíne vyhasol život 88-ročnej ženy


Foto: AKTUALIZOVANÉ: Pri tragickom požiari v Trenčíne vyhasol život 88-ročnej ženy Foto: archív Polícia SR-Trenčiansky kraj

Krátko po pol deviatej ráno boli všetky záchranné zložky vyslané k ohlásenému požiaru staršieho rodinného domu v Trenčíne. Ako informovalo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne, na mieste zasahovalo 8 hasičov s tromi kusmi techniky.

Napriek tomu, že nešlo o rozsiahly požiar, zahynula pri ňom obyvateľka domu, ktorá bola podľa našich informácií imobilná. Informáciu o tragickej udalosti potvrdila polícia na sociálnej sieti.

„Dnes v ranných hodinách v Trenčíne bola privolaná hliadka polície, k požiaru v rodinnom dome. Po príchode hasičov bol požiar uhasený.  Následkom požiaru bolo v jednej z miestnosti domu nájdené nehybné telo 88 ročnej ženy bez známok života,“ informovala polícia s tým, že na mieste sa nachádza zisťovateľ príčin požiaru a okolnosti a príčiny požiaru sú v štádiu vyšetrovania.

Ako polícia na záver upresnila, poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru  v Trenčíne začal obhliadkou miesta činu trestné stíhanie vo veci prečinu Usmrtenie a nariadil súdnu pitvu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu