Viac športu pre deti. V Handlovej nepoľavujú v modernizácii športovísk. Na rade je ďalšie


Foto: Viac športu pre deti. V Handlovej nepoľavujú v modernizácii športovísk. Na rade je ďalšie Foto: archív mesto Handlová

Primátorka Handlovej Silvia Grúberová na sociálnej sieti uverejnila príspevok o zámere rekonštrukcie vonkajšieho multifunkčného ihriska, atletickej dráhy a palubovky v telocvični  handlovskej Základnej školy Mierové námestie. Ten bude mestským poslancom predložený vo februári.

„Žiadosťou sa budeme následne uchádzať o finančné prostriedky z Fondu na podporu športu na realizáciu tohto projektu moderných športovísk prioritne pre žiakov našich škôl a deti, trénujúce v rámci ŠBK Handlová,“ doplnila S. Grúberová.

Ako primátorka mesta pripomenula, pred 2 rokmi sa podarilo z vlastných zdrojov mesta Handlová zrekonštruovať vonkajšie multifunkčné ihrisko na Základnej škole na Školskej ulici. „Ďalej sa opravilo verejné basketbalové ihrisko na Okružnej ulici a v roku 2023 sa opravilo staršie, dlho nevyužívané, verejné basketbalové ihrisko na Duklianskej ulici. Pevne verím, že v modernizácií športovísk budeme pokračovať a žiadosť pre lepšie športové podmienky na Základnej škole Mierové námestie nám Fond na podporu športu schváli,“ uzavrela S. Grúberová.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu