Mesto Trenčín sa zapája do súťaže ŽIHADIELKO o ďalšie detské ihrisko, podporiť ho môžete aj vy


Foto: Mesto Trenčín sa zapája do súťaže ŽIHADIELKO o ďalšie detské ihrisko, podporiť ho môžete aj vy

Spoločnosť Lidl vyhlásila aj tento rok súťaž Žihadielko, v ktorej pribudla kategória pre mestá, ktoré už jedno ihrisko vyhrali. Trenčín sa tak opäť zapája do súťaže. 

„Trenčania v roku 2017 prehlasovali svojich “súperov” a tak v kategórii miest s počtom obyvateľov nad 35 tisíc obsadil Trenčín 1. miesto s celkovým počtom 138 299 odovzdaných hlasov. Detské ihrisko Žihadielko bolo teda vybudované i v našom meste, v parku pod Juhom. Trenčín sa aj v tomto roku zapojil do súťaže a preto prosíme všetkých obyvateľov i priaznivcov nášho mesta o hlasy pre Trenčín,“ informovalo mesto o súťaži. 

Hlasovanie je už spustené a potrvá do 28. februára do polnoci. Každý deň môžete hlasovať 2-krát. Stačí sa prihlásiť na internetovej stránke súťaže ŽIHADIELKO. Prihlasovanie prebehne len pri prvom hlasovaní. 

„Po prvom zahlasovaní máte možnosť pridať ešte jeden bonusový hlas, keď úspešne zvládnete jednoduchú hru s Majou alebo Flippom. V tom okamihu sa automaticky započítava ďalší hlas pre Trenčín. Každý deň teda môžete pridať z jednej emailovej adresy alebo facebookového účtu dva hlasy!“ dodáva mesto Trenčín.

Aj takýmto spôsobom môžete podporiť mesto pri budovaní nového detského ihriska, ktoré určite poteší nie len tých najmenších. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Trenčín