Dôležitá dopravná informácia. Už túto nedeľu bude uzatvorená cesta z kúpeľného mesta v Trenčianskom kraji


Foto: Dôležitá dopravná informácia. Už túto nedeľu bude uzatvorená cesta z kúpeľného mesta v Trenčianskom kraji Foto: ilustračné foto archív pixabay

Trenčianski policajti na svojich stránkach upozornili, že v nedeľu 17. septembra 2023 bude v čase od 7:45 hodiny do 12:00 hodiny uzavretá cesta medzi Trenčianskymi Teplicami a Omšením v smere na Dolnú Porubu. Dôvodom je  športového podujatia „Kúpeľný duatlon Trenčianske Teplice 2023“, ktorého súčasťou budú aj Majstrovstvá Slovenska v šprint duatlone.

„Cyklistická časť podujatia povedie z Kúpeľného námestia v Trenčianskych Tepliciach na hlavnú cestu III/1893 do Omšenia a naspäť. Cesta III/1893 bude uzavretá v úseku od križovatky s miestnou komunikáciou ulice Gogolova po vodnú nádrž Baračka v čase od 07:45 hodiny do 08:30 hodiny a v úseku od križovatky s miestnou komunikáciou ulice Gogolova po objekt potravín v čase od 08:45 hodiny do 12:00 hodiny,“ upresnili policajti.

Výnimku na prejazd majú podľa vyjadrenia polície vozidlá organizátora pretekov, vozidlá hasičského a záchranného zboru, rýchlej zdravotnej pomoci a v prípade nevyhnutnej lekárskej pomoci.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu