FOTO: Jubilejná návštevníčka Trenčianskeho hradu prišla zo Žiliny. Okrem zážitku si odniesla aj hodnotné darčeky


FOTO: Jubilejná návštevníčka Trenčianskeho hradu prišla zo Žiliny. Okrem zážitku si odniesla aj hodnotné darčeky
Galéria: 12 fotiek
Foto: Marián Michalko

Na Trenčianskom hrade mali dnes obrovský dôvod na radosť. V množstve návštevníkov, ktorí sa vydali navštíviť jednu z dominánt Trenčína, sa ukrýval aj ten jubilejný. Jubilejnou návštevníčkou bola nakoniec Žilinčanka Jana s dcérou Julkou. Tie prelomili hneď dva rekordy. Nielenže boli 100-tisícimi návštevníčkami hradu, ale podarilo sa im to aj skôr ako v predošlé roky. 


 „Tento rok je to už o dva týždne skôr, ako v roku 2022 a je to pre nás absolútny rekord,“ povedal riaditeľ Trenčianskeho múzea v Trenčíne Peter Martinisko s tým, že takto skoro jubilejného návštevníka ešte nemali a momentálne majú najlepšiu návštevnosť v histórii.



Hneď po prechode  vstupnými turniketmi Žilinčanke spolu s jej dcérkou zablahoželal riaditeľ múzea Peter Martinisko, poďakoval im za návštevu a odovzdal im výhru určenú pre jubilejného návštevníka v podobe wellnesu od hotela Elizabeth v Trenčíne.

„Sme tu aj s kolegyňou pracovne. Ja som z centra pre rodiny s deťmi, kolegyňa je z centra pre seniorov,“ prezradila výherkyňa a priznala, že kým ona na Trenčianskom hrade už v minulosti bola, jej 5 a polročná dcérka ešte nie, tak  ju tam chcela zobrať.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu