Čo podniknúť na Valentína? Prinášame TIPY na zaujímavý program v Trenčianskom kraji


Foto: Čo podniknúť na Valentína? Prinášame TIPY na zaujímavý program v Trenčianskom kraji Foto: Ilustračné foto/pixabay.com

Sviatok sv. Valentína má síce pôvod v Amerike, ale aj u nás jeho popularita rastie. Valentín ponúka výbornú príležitosť na to, ako osláviť vzájomnú lásku. Prinášame vám preto zopár tipov, ako si môžete užiť sviatok zamilovaných v Trenčianskom kraji. Zažite romantickú večeru, pozrite si muzikál alebo si zašportujte. Výber je na vás.

Valentín pod hradom

Zoberte svoju polovičku na valentínsku večeru so živou hudbou, ktorá bude 14. februára od 17:00 hod. do 19:30 hod. alebo od 19:30 hod. do 22:00 hod. v najromantickejšom hoteli za roky 2021 a 2016, ktorým je Hotel Elizabeth v srdci Trenčína.

Cena za večeru pre dve osoby je 90 eur. Jeden vyžrebovaný pár navyše získa prívesok Keystone v tvare srdiečka z bieleho zlata s diamantom od klenotníctva Mikuš Diamonds.

Valentínska večera:

  • prosecco,
  • chlieb, údené maslo,
  • kačacia kroketa, majonéza, sušený žĺtok,
  • pstruh, granátové jablko, uhorka, kaviár,
  • jahňacie, raviola, petržlen, cibuľky, horčica,
  • čokoláda, červený grep, pistácie.

Viac sa dozviete na webovej stránke www.hotelelizabeth.sk.

Muzikál Studňa lásky

Darujte na Valentína kultúrny zážitok v podobe muzikálu. V stredu 14. februára o 18:30 hod. v Okruhovom dome armády Trenčín odohrá Mestské divadlo Trenčín obľúbený muzikál Studňa lásky.

Pôvodný autorský muzikál Studňa lásky rozpráva príbeh tureckého kupca Omara a jeho milej Fatimy, ktorú na Trenčianskom hrade väznil gróf Zápoľský. Čakajú vás krásne kostýmy, hudba, tanec, skvelý humor, šermiarske zručnosti hercov a láska vo viacerých podobách.

Predpredaj stojí 15 eur a vstupné na mieste je za 17 eur. Lístky môžete zakúpiť po kliknutí SEM.

Valentínska večera v reštaurácií Fatima

Doprajte sebe a svojej láske romantickú valentínsku večeru v trenčianskej reštaurácií Fatima. Ochutnajte 4-chodové degustačné menu, ktoré ulahodí vašim chuťovým bunkám. Cena valentínskeho menu je 39 eur na osobu.

Valentínske menu:

  • rose fizz sekt s granátovým jablkom,
  • tartar z lososa, avokádo, ružové korenie, kváskový chlieb,
  • kačacie prsia, cviklovo-jablkové concasse, aracini z čiernej ryže, orechové demi glace alebo bravčová panenka v bylinkovej kruste, zeleninová raviola, velouté s vermutom, kapary,
  • čokoládový brownies, pistáciový krém.

Rezervácia je nutná vopred na telefónnom čísle 0908 243 243 alebo mailom na clubfatima@email.cz.

Valentínsky tréning vo dvojiciach

Valentínsky tréning sa bude konať vo štvrtok 15. februára o 17:30 hod. v kultúrnom centre Aktivity v Trenčíne. Cvičenie bude prebiehať vo dvojiciach, nepôjde však len o zábavu, ale budete súťažiť, podporovať jeden druhého a zlepšovať svoje športové výkony.


Vyskúšate si jednoduché kondičné cviky, strečingové pohyby a na záver sa zúčastníte zaujímavej spoločenskej hry Beer Yoga.

Vstupné je 10 eur za 120 minút, počet miest je však obmedzený. Miesto si môžete rezervovať cez súkromné správy alebo WhatsApp na telefónnom čísle +421 951 921 940.

Valentínska Párty

Príďte na špeciálnu Valentínsku edíciu tanečného eventu We ️ get busy v trenčianskom klube Lúč V piatok 16. februára si na svoje prídu milovníci old/new-school Hip-Hop-u a Rap-u, Reggae, Dancehall-u, Soca, Afro Beats.

Očakávať môžete tiež nadupané Hip-Hop-ové a Dancehall-ové tanečné show od najlepších lokálnych tanečných skupín. Predpredaj vstupeniek prebieha na tootoot.fm.


Valentín v Bojniciach

Zažite skvelý wellness a oddych v Kúpeľoch Bojnice a lahodnú valentínsku večeru v Penzióne Termal. Penzión má vlastnú reštauráciu, ktorá je otvorená počas celého dňa. Pokiaľ sa chcete v Bojniciach zdržať, môžete si tam prenajať izbu. Valentínske menu stojí 67 eur pre dve osoby.

Valentínske menu:

  • prosecco Valdo,
  • cviklové carpaccio s karamelizovanými orechmi a kozím syrom,
  • tekvicový krém Hokkaido s praženými semiačkami a tekvicovým olejom,
  • jelení chrbát s opečeným zemiakovým knedlíkom, glazovanou zeleninou a omáčkou cumberland alebo butterfish na hráškovo-krémovom rizote s parmezánom,
  • créme bruleé s redukciou lesného ovocia.

Valentín v kaštieli Orlové

Kaštieľ Orlové vás pozýva na špeciálne valentínske 4-chodové menu, oslávte tak sviatok lásky v nezabudnuteľnom prostredí. Vychutnajte si výborné jedlo pri sviečkach a nechajte sa unášať romantickou atmosférou historického kaštieľa Orlové v Považskej Bystrici. Večera sa podáva od 17:00 hod. do 20:00 hod.

Valentínske menu:

  • prosecco Frizzante,
  • marinovaný losos s kôprovým dipom, horčicovým kaviárom a domácou brioškou,
  • krém z pečeného karfiolu s kokosovým mliekom a koriandrovým olejom,
  • grilované kačacie prsia plnené hubami a mladým špenátom s jemným tekvicovým pyré, pečenou mrkvou a medovo-zázvorovou omáčkou,
  • čokoládovo-jahodový koláčik.

Menu je potrebné si rezervovať vopred na recepcii hotela info@parkpalace.sk alebo na čísle +421 42 44 59 600. Cena za menu je 50 eur na osobu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu